Информация за доставка

ПОРЪЧКА

Пазаруването в онлайн магазин за дрехи и аксесоари в second-land.com е много опростено и лесно:
►  Нужно е само да добавите избраните от вас продукти в кошницата.
►  Като приключите с пазаруването отидете в Кошница и преминете към следващата стъпка чрез бутона ПОРЪЧАЙ
►  За да направите успешно своята поръчка, трябва да се идентифицирате, като това може да стане по следните начини: регистрация в Second-Land.com
или да продължите без регистрация и попълните необходимите полета.
► След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели крайната цена и цената доставка, остава да кликнете върху бутона ФИНАЛИЗИРАЙ ПОРЪЧКАТА.
► Ще получите автоматично съобщение за направената поръчка на вашата електронна поща (ако е посочента такава) с описание на поръчаните  продукти, техният брой, размер (ако не е универсален), цена, адрес и начин на плащане, както и номер на поръчката Ви.

 

Продуктите в нашия онлайн каталог са с БЪРЗА ДОСТАВКА в рамките на един до два работни дни – в категориите ДОСТАВКА 24 ЧАСА иРАЗПРОДАЖБИВсички продукти, представени в тези категории, могат да бъдат поръчани и доставени на следващ работен ден. За населените места, които се обслужват по график от куриерска фирма Econt, доставката ще бъде уточнена и oсъществена спрямо листата на Econt. Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.


Стандартният срок за доставка
 на останалите продукти, които не са налични, обхваща обработване на поръчките Ви, заявяване на продуктите към международните доставчици и производители и доставка до България. Веднага след това изпращаме желаните продукти до посочения от Вас адрес. Затова срокът за доставка може да варира между 10 и 20 работни дни
.


Начини на плащане

За улеснение на нашите клиенти предлагаме следните възможности за плащане:

♦ с наложен платеж
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер Ви посети на посочен от Вас адрес и лично Ви предаде закупената от Second-Land.com стока. Тази услуга Ви дава още възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място.

♦ по банков път с платежно нареждане или онлайн банкиране - Online Banking. Необходимо е да направите превод на сумата себестойност на направената поръчка по фирмената сметка на магазина. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. 

Second Land BG

Обединена Българска Банка 
IBAN сметка: BG2124143434343
SWIFT BIC код на ОББ: 3423423423